Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


PERSONLIG TRÄNING

- här ligger fokus på DIG!


Vi erbjuder personlig träning till dig som beslutat dig för att investera i dig själv och din hälsa. Allt från små till stora mål hjälper jag dig påvägen för att lyckas. Nu erbjuder vi både Personlig Träning och PT-paket för att kunna möta just dina behov!


PT 60 MINUTER

Vi jobbar utifrån dina förutsättningar och målsättningar. Om det så gäller en starkare kropp, viktnedgång eller bara en spark i baken! Dina mål kan variera i det oändliga. Vi utgår från din kropp och anpassar träningen så att den passar din kropp och din livsstil oavsett om det handlar om träning inför höga mål eller om du bestämt dig för att må bra i vardagen. 

PT EXPRESS 30 MIN

För dig med pressat tidsschema och som vill ha hög intensitet i träningen. 30 minuters-tillfällen passar dig som antingen: har ont om tid, är bekväm att utföra uppvärmning och nedvarvning själv, eller vill komplettera din favorit gruppträningsklass med ett individuellt träningspass.


PT-PAKET:

PT-paket innebär 2 träffar med en personlig tränare, skräddarsytt utifrån dina personliga mål + personligt träningsplan du kan träna hemma.

PT bokning/kontakt:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible